ATA TALK’s YAZAR ÖMER YERLİKAYA SÖYLEŞİSİ

03.03.2020

Tüm hazırlıklarını kulüp öğrencilerinin gerçekleştirdiği ve belli oturumlar yaparak çeşitli farkındalıklar yaratmayı hedefleyen Ata Talk’s Kulübü son oturumunda Yazar Ömer YERLİKAYA’yı ağırladı.

Okumanın tarihsel önemini bilen öğrencilerin doğru okuma konusundaki merakına ayna tutmak isteyen Ata Talk’s Kulübü öğrencileri bu ay yaptıkları oturumda yazar söyleşisi gerçekleştirdiler.

Yeni nesillerin ancak okuyarak gelişebileceğine yürekten inanan kulüp öğrencileri Ömer YERLİKAYA ile 6.ve 7.sınıf öğrencilerinin buluşmasını sağladı.

Aylar öncesinden ekip çalışmasına başlayan ekip yazar ile birebir iletişime geçti. Afiş, sahne, davetiye, program akışı gibi tüm çalışmaları kendi aralarında yapan kulüp öğrencileri başarılı bir programa daha imza attı.

6.ve7.sınıf öğrencilerinin sorduğu soruları, merak ettiklerini önceden toplayıp sahnede yazara yönlendirdiler. Keyifli geçen söyleşinin ardından kitap alan öğrenciler yazardan imza almak için sıraya geçtiler.

Ömer YERLİKAYA öğrenciler ile okumanın öneminden bahsetti ve yazmaya ilgisi olanlar için de yazmaya dair ipuçları verdi.

Eğlenirken öğrenen ortaokul öğrencilerimiz keyifli vakit geçirirken kulüp öğrencilerimiz de aldıkları sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Programda emeği geçen Ata Talk’s Kulübü öğrencileri ve onlara rehberlik eden öğretmenleri Merve BEŞİK ve Fulya GÜLEÇ’e teşekkür ederiz.