BENEGO TEST MESLEK SEÇİM RAPORU

10.05.2020

BENEGO Meslek Seçim Raporu, modern psikolojinin ve insan tiplerinin özgün bir sentezine dayanarak her öğrenciye özel hazırlanmıştır.

 

Her insan, kendi içinde ayrı bir dünyadır. Hiçbir insan diğerine birebir benzemez. İnsanı anlamaya çalışırken, farklılıkların ve çeşitliliğin arkasındaki ortak motifleri yansıtan BENEGO Meslek Seçim Raporu, öğrencilerimiz için yol gösterme niteliğindedir. Şüphesiz ki, meslek seçimi hayatınızın belirleyicilerinden biri olacak bir mihenk taşı niteliğindedir. Meslek Seçim Raporunda öğrencimizin kişiliğine uygun meslek gruplarına ve üniversite bölümlerinden belirgin olanlara yer verilmiştir. Bu rapor hazırlanırken, 35.000 meslek tanımının arasından, var olan tüm meslekleri saymak yerine, kişilikle örtüşen meslek gruplarına ve çalışma ortamının özelliklerine yer verilmiştir.

 

Umuyoruz ki, bu raporla öğrencilerimiz kendilerini değerlendirme sürecinde yeni bir boyut kazanacak ve kafalarında kendileriyle ilgili bazı şeyler netleşecektir.

 

öğrencilerimize Rehberlik Birimi tarafından uygulanan BENEGO Test Meslek Seçimi raporları, 10.Sınıfların Rehber Öğretmeni Arzu HACIOĞLU tarafından, ZOOM programı üzerinden, veliler ile yüz yüze yapılan bireysel görüşmeler ile keyifli bir şekilde devam etmektedir.

 

 

SİZE GÜZEL VE BAŞARILI BİR GELECEK DİLİYORUZ…