ATAYURT '' OKULUM TEMİZ '' DENETLEMESİNİ BAŞARI İLE GEÇTİ

21.08.2020

 

Covid-19 Pandemi sürecinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği, Türk Standartlar Enstitüsü tarafından okullara yapılacak denetim sonucu verilmesi planlanan ve okulların pandemi döneminde yapmış oldukları temizlik ve hijyen çalışmalarının standartlarını ve sürdürülebilirliğini kayıt altına alan '' Okulum Temiz Belgesi '' için Eskişehir'de ilk başvuru Özel Atayurt Okulları tarafından geçtiğimiz hafta yapılmıştı.

Başvuru sonucu belgeleri kabul edilen okulumuz, TSE görevlileri tarafından 20 Ağustos Perşembe günü Saha Denetimi için ziyaret edildi.

Okulum Temiz Belgesi için gerekli olan tüm temizlik, hijyen ve farkındalık çalışmalarını yerinde denetleyen yetkililer Atayurt Okullarının pandemi döneminde yapılacak olan yüz yüze eğitim için hazırlıklarının en üst seviyede olduğunu belirterek okulumuzdan ayrıldılar.

Atayurt Okulları için öğrencilerimizin sağlığının her zaman her şeyin üstünde olduğunu belirten Genel Müdürümüz Hikmet ERTÜRK '' Öğrencilerimiz bize ailelerinin emanetidir. Onlar bizim de evladımız. Onların sağlığı için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Çocuğunu okula gönderen velilerimizin içi rahat olsun '' dedi.