ATAYURT OKULLARI HASAN YILMAZ’I AĞIRLADI

10.03.2011

Eğitimci yazar ve Psikolog Hasan YILMAZ Atayurt Okulları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilimiz eğitimcilerine yönelik olarak düzenlenen konferans için Eskişehir’e geldi.

Önce Atayurt Anadolu / Fen Lisesi öğrencileri ile buluşan Hasan YILMAZ, öğrencilere sınav döneminde uygulamaları gereken durumlar hakkında bilgi verdi.  Hasan YILMAZ daha sonra Atayurt Okulları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 9 Mart 2011 Çarşamba günü Yunusemre Kültür Merkezinde ilimiz eğitim camiasına yönelik olarak gerçekleştirilen “Ana, Baba ve Öğretmen Olarak Sorumluluklarımız” konulu seminerde Eskişehir eğitimcileri ile buluştu. Kötü hava koşullarına rağmen katılım oldukça yüksekti.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı seminerde Hasan YILMAZ katılımcılara öğretmenlik mesleğinden, öğrenciye yaklaşım metotları hakkında bilgi verdi. İlginin oldukça yoğun olduğu konferansta Hasan YILMAZ, Eskişehir eğitim camiası ile buluşmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Konferansta eğitimcilerin yoğun ilgisini  ve nezih bir dinleyici kitlesini karşısında bulan YILMAZ; “Atayurt Okullarının akademik alandaki üstün başarılarının yanında, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da  örnek çalışmalar sergilediğini belirterek, Atayurt Okullarının Kurucusunu ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” dedi. Konferansın bitiminde söz alan Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN  Hasan YILMAZ’a teşekkür ederek, Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeninin yaptığı  minyatür Atatürk Heykelini ve hediyeleri kendilerine takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İbrahim Ceylan’da Hasan YILMAZ’a plaket takdim etti.