ATAYURT OKULLARINDA GELENEKSEL 11.KOLAJ ŞENLİĞİ YAPILDI

16.04.2011

Özel Atayurt İlköğretim Okulu tarafından organize edilen ve artık gelenekselleşen; okul öncesi öğrencilere yönelik "KOLAJ ŞENLİĞİ"’nin 11.si 16 Nisan 2011 Cumartesi günü Atayurt Okulları Spor Salonunda gerçekleştirildi. Eskişehir ili genelinden 14 anaokulunun 250 öğrencisi ile birlikte katıldığı etkinlikte, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler artık kâğıtlardan kesme ve yapıştırma yöntemi kullanarak “Doğa ve Canlılar” temalı kolaj çalışmalarını hazırladılar. Yaratıcılıkları ve kas gelişimlerine yönelik önemli bir çalışma olan kolaj etkinliğinde farklı okullardan toplanan minik yürekler, ekip çalışmasının en güzel örneklerini sergileyerek, yeteneklerini gösterme ve yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı buldular.

Öğrencilerin kolaj çalışması yaptıkları sırada Atayurt İlköğretim Okulu Rehber Öğretmeni/Müdür Yardımcısı Aysun CANBEKEN UYAR tarafından öğrenci velilerine yönelik olarak Atayurt Kültür Merkezinde “Çocuğunuz ve Siz İlköğretime Hazır mısınız?” konulu konferans verildi.

Atayurt Okulları Geleneksel Kolaj Şenliğine; Adnan Menderes Anaokulu, Bozan Veli Topçu İlköğretim Okulu, Yenikent Anaokulu, Cemel Ererdi Anaokulu, Anadolu Üniversitesi Çocuk Yuvası, Zübeyde Hanım Anaokulu, Lamia Dayaç Anaokulu, Kutipoğlu Anaokulu, Yunuskent Anaokulu, Altın Çocuk Akademisi, Toki Söğütönü Anaokulu, Uğurböceği Anaokulu, Paylaşım Anaokulu, Özel Güneş Anaokulu katıldı.