ATAYURT OKULLARINDA MEZUNİYET COŞKUSU

02.06.2011

Özel Atayurt Anadolu \ Fen Lisesi öğrencileri 4 yıllık yoğun bir programın ardından Atayurt Okulları Spor Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir törenle mezuniyet sevincini yaşadılar.
Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mezuniyet törenine Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki ERSOY, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Hüseyin KOCAKAYA,Yaşar TEMUR, Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte okunmasıyla başlayan mezuniyet töreni, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN’ın konuşmasıyla devam etti. Mezun öğrencilerin fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterisinde zaman zaman duygusal anlar yaşandı. Anadolu \ Fen Lisesi Müdürü Zevri BİNGÜL konuşmasının ardından, Fen Lisesi Birincisi Berker BANAR ile Anadolu Lisesi Birincisi Behlül onur kütüğüne birincilik plakalarını çaktılar.  Mezun olan öğrencilere sembolik diplomaların verilmesinin ardından, püskül değişimi gerçekleştirildi. Bayrak flama teslimi ve Gençliğin Ata’ya Cevabının ardından öğrenciler üzerinde emeği geçen idareci, öğretmen ve çalışanlara çiçek takdimi yapıldı. 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerin havaya fırlatılmasıyla coşku doruğa tırmandı. Yenilen mezuniyet pilavının ardından tören sona erdi.