Londra’da Üç Haftalık Yaz Okulu Programı Başarıyla Tamamlandı.

14.07.2011

Özel Atayurt Okulları ve Success Yurtdışı Eğitim,Embessy CES  işbirliğiyle ,20 Haziran 2011 de Londra Brunel Üniversitesinde başlayan  21 günlük yaz okulu programı 10 Temmuz da başarıyla tamamlanmıştır.

Bu yaz okulu programı ile birlikte öğrencilerimiz interaktif ve eğlenceli İngilizce dersleri almış ve anında praktik yapma şansını elde etmişlerdir. Alınan derslerin yanı sıra öğrencilerimiz, İngiltere’nin farklı  şehirlerine gitmiş ve bu şehirlerde bulunan çok sayıda tarihi ve turistik yeri,müzeleri,eğlence ve bilim parklarını ziyaret etme fırsatını yakalamışlardır .Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen birçok öğrenciyle samimi dostluklar kuran öğrencilerimiz ,kültürümüzü başka kültürlere anlatabilmenin mutluluğunu yaşamışlardır.

Bu programın öğrencilerimizin yabancı dillerinin yanı sıra kişisel gelişimlerine de birebir katkıda bulunduğunu gözlemlemiş bulunmaktayız.Ailelerinden uzakta kendi ayakları üzerinde durmayı,sorumluluk almayı öğrendiler  ve kendilerini yönetmeyi başardılar, biraz daha büyüdüklerini hissettiler ki bu da kendilerine olan güvenlerini pekiştirdi.Dolu dolu geçen üç haftanın sonunda öğrencilerimiz arkadaşlarından ayrılırken oldukça duygusal anlar yaşadılar.