ATAYURT OKULLARI SERVİS SÜRÜCÜLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

17.09.2011

        16 Eylül 2011 Cuma günü Atayurt Kültür Merkezi’nde Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Servis Sürücülerine ve servis rehberlerine yönelik olarak konferans verildi.

        Atayurt okulları Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK, sürücü ve rehberlere hitaben yaptığı konuşmada, “Okulumuzun 1060 öğrencisini ve 150 personelini her gün okula getirip götüren görevliler olarak, üstlendiğiniz sorumlulukların bilincinde olmalısınız, sizlere bugün dağıtılan Okul Servis araçları Hizmet Yönetmeliği ve Servis Araçları Talimatında belirtilen kurallara harfiyen uymalısınız” dedi. Ayrıca her ailenin biricik evlatlarını emanet aldıklarını, özellikle Trafik Kurallarına uymalarını ve asla hız yapmamalarını istedi.

         Daha sonra Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlisi Ertuğrul YILDIRIM tarafından yapılan görsel sunum ile bilgilendirilen sürücü ve rehberler, zaman zaman merak ettikleri soruları Ertuğrul Beye yönelttiler. Ertuğrul YILDIRIM, sürücüleri ve rehberleri trafikte karşılaşabilecekleri her türlü sorunlarla ilgili bilgilendirirken, “Lütfen hız yapmayınız, öğrencinizin emniyet kemerini takmasını sağlayınız ve aracınızda mutlaka rehber bulundurunuz, aracınızın muayene ve bakımını zamanında yapmayı ihmal etmeyiniz, böylece öğrencilerimizin yaşamlarını tehlikeye atmamış olursunuz” dedi.

        Hikmet ERTÜRK tarafından Ertuğrul Beye bir çiçek ve Teşekkür Belgesi takdim edildi. “Sağlıklı, mutlu ve kazasız bir ders yılı geçirilmesi dilekleriyle” toplantıya son verildi.