ERDAL DEMİRKIRAN ATAYURT VELİLERİYLE BULUŞTU

12.12.2011

Özel Atayurt Okulları, 2011-2012 Öğretim yılı Veli Akademisi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Atayurt Okulları, eğitimci-yazar ve kişisel eğitim danışmanı Erdal DEMİRKIRAN’ı ilimize davet ederek, sadece kendi öğrenci velilerine değil, ilimizdeki diğer okullarda öğrenim gören öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere de yararlı olmak amacıyla hareket etti.  Anemon Otelde, oldukça kalabalık bir topluluğa hitap eden DEMİRKIRAN, etkili ve verimli bir konferans verilmesini sağladı.  

Toplam süresi 2 saat olan eğitime katılanlar bu süre içinde Erdal Hocanın yüksek mizah anlayışı çerçevesinde verdiği sunumu hem keyifle izlediler hem de anlatılanların akılda kalıcı yararlı bilgiler olduğu için günlük hayatta da rahatlıkla uygulayabileceklerini dile getirdiler.  

Erdal Demirkıran, Öğretmen ve öğrenci çıtayı kapasitesinin en üst seviyesine yükseltmeye karar vermişken, anne-babaları da bu çizgiye çekerek sadece okul başarısı için değil, aynı zamanda toplumsal başarının da sağlanmasının yolunu açmayı hedeflemeleri gerektiğini belirtti.

      Konferansın bitiminde söz alan Yönetim Kurulu Başkanı M. Fevzi YALÇIN ve Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN Erdal DEMİRKIRAN’a teşekkür ederek, minyatür Atatürk Heykelini ve hediyeleri kendilerine takdim ettiler. Velilerin arzuları üzerine kitap imza törenine geçildi.