ATAYURT'lular sualtı dünyasını keşfediyorlar

20.12.2011

Atayurt Okulları'nı farklı kılan o kadar çok sey var ki; 

En farklı yönlerimizden biri de öğrencilerimizin sadece herkesin görebildiğinden farklı dünyaları görebilmelerine imkan sağlamak.

 

ATAYURT OKULLARI Su Sporlarları Kulübü, 14 yaş ve üzeri öğrencileri, velileri ve öğretmenleri; başlangıç seviyesi dalış eğitimlerini tamamlayıp, dalış seviyelerini yükselttikçe çeşitli uzmanlık alanlarında da eğitimlerine devam ediyor. Hem güzel ülkemizin, hemde dünyanın çeşitli yerlerini gezerek farklı dünyaları keşfediyorlar. 

Öğrencilerimizin teorik ve pratik eğitimleri, TSSF Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Eğitmen Eğiticisi ( CMAS Üç Yıldız Eğitmen ) SSI  (Scuba Schools International ) Uluslararası dalış okulları eğitmeni SSI DCS&SP Instructor Tuncer AYER  ve Dalış Kontrol Uzmanı SSI DiveCON A.Eren ŞİMŞEK tarafından verilmektedir. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan Atayurt'lu gençlerimiz tüm düyada geçerli olan Uluslarası Dalıcı sertifikalarını almaya hak kazanmaktadır. Teorik ve pratik eğitimlerimiz TSSF ve SSI yetki belgesine sahip Eskişehir D-A-M Doğa Aktiviteleri Merkezi www.damdoga.com tarafından verilmektedir.

 

 

fethiye.flv