ATAYURT'UN MEZUN ÖĞRENCİ GURURU

13.08.2012

Özel Atayurt Okulları Fen Lisesi’nden 2005 yılında mezun olan Alper Erdemli ve Cem Akar, çalıştıkları yapı denetim firması aracılığıyla mezun oldukları okulun yeni hizmet binasının inşaatını denetlemeye geldiler.

        Alper Erdemli ve Cem Akar 2005 yılında Özel Atayurt Okulları Fen Lisesi’nden mezun oldu. Üniversitesi hayatlarına Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünde devam eden iki arkadaş buradaki eğitimlerini de başarıyla tamamlayarak, özel bir yapı denetim şirketinde işe başladı.

      İki arkadaş, 7 yıl sonra bu kez yapı denetim elemanı olarak mezun oldukları okulun yeni yapılan hizmet binasının inşaatını denetlemeye geldi. Eski öğrencilerini karşılarında gören okul yetkilileri öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek, “ Bizim mezun ettiğimiz öğrenciler bizi denetlemeye geldi. Bu bizim için çok gurur verici bir olaydır.” Dedi.

     Alper Erdemli ve Cem Akar ise, “Yıllar sonra mezun olduğumuz okula gelmek bizi çok heyecanlandırdı. Burada çok güzel anılarımız geçti. Bizlerin iş sahibi olmasında emeği geçen okul yetkililerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.