BİLMECE BULMACA EL ÜSTÜNDE KAYDIRMACA

12.04.2014

 

                                    ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Espark'ta, 4 - 13 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen  'Bilmece ve Bulmaca' (Puzzle and Riddles) sergisine ATAYURT okulları olarak 5 ve 6.sınıf öğrencilerimizle katıldık.Birbirinden eğlenceli ve zeka geliştirici oyunlar Espark Alışveriş Merkezinde 8 nisan Salı günü 5-A ve   5-C  ,10 nisan Perşembe günü sabah 5-C 5-D,öğleden sonra 6-C 6-D, 11 nisan Cuma günü    6-A ve   6-B sınıfları ile buluştu.

 

                                           Almanya’da bir firma tarafından 13 yıl önce üretilen ve yılın belirli günlerinde Türkiye ve Avrupa’daki çeşitli alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve havaalanlarında sergilenen ve çocukların hareket kabiliyetini geliştirecek parçaların bulunduğu sergi,Almanya’nın Flensburg ve Lündenscheid şehirlerinde bulunan müzelerde yer alan deneylerin bir bölümünden oluşan parçaların, bilimsel deney ve fizik kanunlarının keşfedilmesinde önem kazandıran keşif yolculuğuna açılan kapı görevindedir.

 

                                          Atayurt okulları olarak 2012-2013    Eğitim öğretim yılında uyguladığımız MATEMATİK OYUNLARININ bir benzeri olan sergide öğrencilerimiz keyifli ve kaliteli zaman geçirdiler.

                                    

                                          Matematik kulübü olarak 5.sınıf öğretmenlerimiz Yelda Tezel,Seçil Algül,Betül Barutçuoğlu,6.sınıf öğretmenlerimiz Özgür Şener,Meltem tekin,Ecem Ulutak ve Sinem Eskiciye ayrıca teşekkür ederiz.Bu güzel etkinliği Eskişehir halkıyla paylaşan ve okulumuzu ilgiyle ağırlayan Bilmece Bulmaca ekip koordinatörü ATİLL’a beye,sergiyi gezdiğimiz süre boyunca düzen ve güvenliği sağlayan Espark ekibine ATAYURT okulları olarak teşekkür ederiz.