ATAYURT’LU RAMAZAN TÜRKİYE FİNALLERİNDE

30.04.2014

29-30 Nisan 2014 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Atletizm Türkiye Yarı Finallerinde  Özel Atayurt  Anadolu Lisesi öğrencisi Ramazan BARBAROS 1500 metre ve 3000 metre yarışlarında şampiyon olarak finallere kalma başarısı gösterdi.

Salı günü koşulan 1500 metre yarışını 4 dakika 07 saniyelik derecesiyle birinci bitiren Ramazan, Çarşamba  günü koşulan 3000 metre yarışını da 9.00 dakikalık derecesiyle açık ara önde bitirerek Atayurt ailesine çifte şampiyonluk sevinci yaşattı.

Birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakan Ramazan, asıl hedeflerinin mayıs ayında Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Finallerinde dereceye girmek olduğunu belirterek , ‘’ Sene başından beri tüm hazırlıklarımızı Denizli’deki finallerde başarılı olabilmek için planladık ve çalışmalarımızı bu plan doğrultusunda gerçekleştirdik.  Atayurt  adını finallere yazdırmak çok güzel . Umarım orada kürsüye çıkarak  Atayurt adını Türkiye Atletizminin zirvesine de yazdırırız. Bu birincilikler desteklerini benden esirgemeyen tüm  Atayurt  Ailesine  armağan olsun ‘’ dedi.

Sporcumuzu ve çalıştırıcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN ’ı kutluyor , Denizli’deki finallerde başarılar diliyoruz.