ATAYURT OKULLARI İLE ALEXANDER RYBAK 20. YIL SANAT ETKİNLİĞİ

15.11.2014

Özel Atayurt Okulları Anasınıfı öğrencilerinin daveti üzerine ilimize gelen, 2009 Eurovision 1.si Norveçli sanatçı Alexander RYBAK Atayurt Okullarında.

 

Atayurt Okulları'nın kuruluşunun 20.yılı nedeniyle düzenlenen sanat etkinlikleri çerçevesinde anasınıfı öğrencilerinin daveti üzerine, Atayurt Okullarına gelen Alexander RYBAK, 13 Kasım Perşembe günü, Atayurt Okulları Anasınıfları, ilkokul,ortaokul öğrenci ekipleri ve Lise öğrencilerinden oluşan orkestra ile birlikte hazırladıkları performansı 14 Kasım Cuma günü (dün gece) saat 19:00'da Osmangazi Üniversitesi Spor Salonunda Öğrenci velilerine sundular.

 

 

İzleyicilerin tamamen doldurduğu salonda muhteşem bir şölen havasında geçen performans gösterisinde Alexander RYBAK, piyanisti Stefan Ibsen Zlatanos ve öğrenciler sahnede oldukça başarılı oldular ve izleyicilere çok keyifli bir gece yaşattılar.

 

Okulumuzun 20.yıl sanat etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizin bir Dünya starıyla birlikte sahneye çıkmalarını ve velilerimize çocuklarıyla birlikte unutamayacakları olağanüstü güzel bir gece yaşamalarını sağlayan misafir sanatçı Alexander RYBAK'a, görevli personel ve öğretmenlerimize, oldukça başarılı performans sergileyen öğrencilerimize, her türlü fedakarlığa katlanarak öğrencilerimizle birlikte bizzat gösteriye katılan velilerimize teşekkürler ediyoruz.

 

Alexander RYBAK 15 Kasım Cumartesi günü sabahı öğretmenlerimizle yaptığı kahvaltıdan sonra ekibimiz tarafından  havaalanına götürülmüş ve son derece mutlu bir şekilde ülkemizden ayrılmıştır.