İNGİLTERE’DE YAZ OKULU

19.02.2015

Öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendikleri yabancı dil bilgilerini daha ileriye taşımak ve pratik yapmalarını sağlamak için seçebilecekleri en iyi yol kuşkusuz bunu o dilin anavatanında tecrübe etmeleridir.

 

Bu yıl da Atayurt Okulları – Success Yurt Dışı Eğitim işbirliği ile düzenlenecek olan Yurt Dışı Yaz Okulu programımız İngiltere’de Londra’nın en modern üniversitelerinden University of East London – Docklands Kampüsünde konaklamalı olarak gerçekleşecektir. 2 hafta sürecek olan programda öğrencilerimiz dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrencilerle birlikte yabancı öğretmenler eşliğinde haftada 20 ders İngilizce eğitimi alacaklardır. Dersler dışındaki zamanlarda da gerçekleşecek gezi ve aktivitelerle hem farklı bir kültürü tanıma hem de İngilizcelerini sosyal hayatta da pratik etme şansı yakalayacaklardır.

 

Eğitimciler tarafından öğrencilerin kişisel gelişimleri açısından kesinlikle tavsiye edilen yaz okulu programımız 2 hafta ile de sınırlı kalmayacaktır. Programın son günü grubumuzla birlikte Eurostar hızlı treni ile Londra’dan Paris’e seyahat edeceğiz ve Paris’e ulaşmamızın ardından 1. gün Paris’in tüm güzelliklerinin görüleceği bir şehir turuna katılacağız. 2. günde ise yaş fark etmeksizin herkesin hayali olan Disneyland’da müthiş bir gün geçireceğiz. Bu harika iki günün ardından Türkiye’ye dönüşümüz ise 3. gün doğrudan Paris’ten olacaktır.

 

Program başvuruları 27 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecektir. Programa katılmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak İngilizce Öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Program Broşürü için tıklayınız.

Program Başvuru Formu için tıklayınız.