ATAYURTLU ÜÇÜNCÜ SINIFLARIN BURSA VE YALOVA GEZİSİ

25.05.2015

                15 Mayıs 2015 Pazartesi günü sabah saat 06.00’da yola çıkan üçüncü sınıf öğrencilerimizi aileleri uğurladı. Öğretmenleri Ali Yılmaz, Hüsne Özkan, Veli Çakmak ve Hatice Gümüş’ün rehberliğinde başlayan gezi yolculuğu keyifli ve eğlenceli sürdü.

              Gezinin ilk durağı Yalova oldu. Burada Yürüyen Köşk ve Karaca Ağaç Parkı  (KARACA ARBORETUM) gezildi.  İlgili bilgiler toplandı. Bursa’ya geçildi. Bursa Hayvanat Bahçesi gezildi. Öğrenciler hayvanları ilgiyle izlediler ve fotoğraflar çektiler. Topluca öğle yemeği yenilmesinden sonra Mudanya’ya geçildi. Mudanya Ateşkes Anlaşması’nın yapıldığı bina görüldü. Mütareke Anıtı incelendi.  Gezimizin son durağı olan Trilye’ye geçildi ve burada sahil gezisi yapıldı.

               Yurdumuzun güzel yörelerinden bazı yerleri görmenin sevinci ve heyecanı içinde dönüş yolculuğu başladı. Epeyce yorulan öğrencilerimizi saat 21.30’da aileleri karşıladı.  Aileler ve öğrencilerimiz birbirlerine  kavuşmanın sevincini; öğretmenleri ise gezinin en iyi şekilde tamamlanmasının mutluluğunu yaşadılar.