ATAYURT MUN CLUB MUNICE’TE

29.05.2015

Atayurt Anadolu Fen Lisesi MUN Club 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı faaliyet takvimi kapsamında Fransa’nın Nice şehrinde Sophia Antipolis University   Faculty of Law and Political Science tarafından düzenlenmekte olan MUNICE (Nice Model United Nations) Uluslar Arası Konferansına 11. Sınıf Öğrencileri ile katılmıştır.

28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen konferansta DISEC (Disarmament and Security) ve ECOSOC (Economical and Social) komitelerinde İsveç, İspanya, Burkina Faso, Finlandiya, İtalya ve Japonya delegasyonları temsilcileri olarak katılan öğrencilerimize Kurucu Temsilcimiz Sn. Ahmet Yalçın’da eşlik etmiştir.

Nice kentine 26 Mayıs günü varan kulüp üyeleri ve danışman öğretmenler, Fransız Rivyera’sının üç önemli kenti olan Nice, Cannes ve Monaco’nun turistik ve kültürel zenginliklerini de 27 Mayıs günü gerçekleştirdikleri gezi ile görme fırsatı bularak 28 Mayıs günü konferans çalışmalarına başladılar.

Atayurt MUN Kulübü, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında çalıştığı nitelikli konferansların son halkası olan MUNICE konferansını başarılı bir şekilde tamamlayarak, 2015-2017 Konferans Takvimi çalışmalarına başlamayı hedeflemektedir.

Konferansa katılan öğrencilerimizi kutlar, destek veren veli ve okul yönetimimize teşekkür ederiz.