ATAYURT' TA ŞAMPİYONLAR GEÇİDİ

03.12.2015

        Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Okullar Arası Kros İl Birinciliği Özel Atayurt Okullarının katkılarıyla dev bir organizasyona ve atletizm şölenine dönüştü.

       Özel Atayurt Okulları Kros Parkurunda düzenlenen şampiyonada ,6 kategoride 71 okul ve 485 sporcuyu misafir eden Atayurt Okulları, organizasyon yeteneği ile hem yarışmacıların daha uygun şartlarda yarışmalarını hem de yarışların aynı zamanda bir şölen havasında geçmesini sağladı.

       Heyecan fırtınası şeklinde geçen yarışlarda sporcular, dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadele sergilediler.

       Kendi evlerinde yarışmanın heyecanı ve sorumluluğunu taşıyan Özel Atayurt Okulları sporcuları zirveyi yine kaptırmadılar. Liseli Genç Erkeklerde Ramazan Barbaros açık ara ŞAMPİYON olurken, Genç Kızlarda İlk üç derece Atayurtlu  sporcuların oldu.Pınar DEMİRTAŞ 1. , Sinem Nur ERARSLAN 2. , Kezban  DEMİRALP' in 3. olduğu yarışta Atayurt Okulları Genç Kız Takımımız Eskişehir ŞAMPİYONU olarak ilimizi ve okulumuzu Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde temsil etme hakkı kazandılar.

       Yarışma sonrasında Atayurt Kültür Merkezinde düzenlenen ödül töreninde kupa ve madalyalarına kavuşan sporcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Törende ayrıca Haziran ayında Çin' de düzenlenen Liseler Arası Dünya Atletizm Şampiyonasında 1500 metrede Dünya şampiyonu ve Dünya ikincisi olan Atayurtlu sporcular  Ramazan BARBAROS ve Pınar DEMİRTAŞ' a Eskişehir Valiliği tarafından plaketleri takdim edildi.

       Katıldıkları her yarışmada Atayurt ailesini gururlandıran ve bizleri sevince boğan başarılı sporcularımızı, çalıştırıcıları Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN' ı, Müdür Yardımcımız Tayfun İNAN' ı ve Beden Eğitimi Bölümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.