İRLANDA’DA YAZ OKULU + İNGİLTERE’DE EĞLENCE

09.12.2015

İRLANDA’DA YAZ OKULU + İNGİLTERE’DE EĞLENCE

 

Öğrencilerimiz bu yıl da Atayurt Okulları – Success International Yurt Dışı Eğitim işbirliği ile 10 - 26 Temmuz 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz okulu programında; son yılların en popüler öğrenci şehirlerinden İrlanda’nın başkenti Dublin’de 2 hafta süresince dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrencilerle birlikte yabancı öğretmenler eşliğinde haftada 20 ders İngilizce eğitim alacaklar. Dersler dışındaki zamanlarda da gerçekleşecek gezi ve aktivitelerle hem farklı bir kültürü tanıma hem de İngilizcelerini sosyal hayatta pratik etme şansı yakalayacaklar. 

 

Eğitimciler tarafından öğrencilerin kişisel gelişimleri açısından kesinlikle tavsiye edilen yaz okulu programımız 2 hafta ile sınırlı kalmayacak. Programın son günü grubumuzla birlikte Dublin’den Londra’ya seyahat edeceğiz. Programımızın son 3 gününü geçireceğimiz Londra’da, birinci gün dünyaca ünlü bal mumu heykelleri müzesi Madame Tussauds ziyareti ve Hard Rock Cafe London’da akşam yemeği, ikinci gün ise Londra şehir turu ve akşamında özlenen Türk yemeklerimizi tadacağımız Tas Restaurant’ta akşam yemeğimiz olacak.  Üçüncü gün ise oteldeki kahvaltımızın ardından havalimanına transfer ve Türkiye’ye dönüş gerçekleşecektir.

 

Bu programa katılmak isteyen öğrencilerimizin velilerinin aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurarak 22 Ocak 2016 tarihine kadar okulumuz İngilizce Öğretmenlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

 

Program broşürü ve başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

 

Broşür için Tıklayınız

 

Başvuru Formu Tıklayınız