VALİ TUNA, OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

17.12.2015

17 Aralık 2015 Perşembe günü Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Eskişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez okulumuzu ziyaret etti. Okula gelişi esnasında Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı M. Fevzi Yalçın, Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın, Genel Müdür Hikmet Ertürk, okul müdürleri ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Tuna’ya, okulun 9’uncu sınıf öğrencileri çiçek verdi.

Daha sonra Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın’ın makam odasına geçen Vali Tuna, özel eğitim kurumları arasında yaşanan tatlı rekabetin eğitim kalitesini arttıracağını söyledi. İtibarın ve kalitenin kolay kazanılmadığını dile getiren Vali Tuna, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geçmişten gelen değerlerimizle yetiştirmenin önemine vurgu yaptı. 

Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Vali Tuna, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında, Atayurt Okulları ile uluslararası alanda gerçekleştirilen bazı projeleri ortaklaşa yaptıklarını anlattı. Türk dünyasında yaşayan çocukları çeşitli aktivitelerle bir araya getirmeye çalıştıklarını bildiren Vali Tuna, 2. Türk Dünyası Bilim Olimpiyatlarının 24-25 Aralık tarihinde Eskişehir’de düzenleneceğini hatırlattı.

Vali Tuna'nın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Atayurt Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Yalçın da, eğitim kalitesinden hiç bir zaman taviz vermeyeceklerini, insana insan gibi yaklaşmayı kendilerine şiar edindiklerini belirtti. 

Eskişehir’deki eğitim kalitesinin daha çok artması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını açıklayan Yalçın, 24-25 Aralık tarihinde Eskişehir’de düzenlenecek olan 2. Türk Dünyası Bilim Olimpiyatlarına gerekli desteğin kendileri tarafından verileceğini söyledi. 

Kurucu Temsilcisi Ahmet Yalçın ise, okulun faaliyetleri ve yapılan çalışmalar hakkında Vali Tuna'ya çeşitli bilgiler aktardı. Okulun yaptığı birçok etkinlikte Vali Tuna’nın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini kaydeden Ahmet Yalçın, okulun spor, sanat ve kültür faaliyetlerinde uluslararası başarılarından bahsetti.

Ziyaretin sonunda Fevzi Yalçın, okul yönetimi adına günün anısına Vali Tuna'ya özel işlemeli okulun anı tabağını takdim ederken, Vali Tuna'da, 2013 TDKB Ajansı prestij kitaplarından oluşan bir seti okulun Kütüphanesine hediye etti.