ATAYURTLU GENÇLER KADINA ŞİDDETE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER

05.12.2016

Birleşmiş Milletler Örgütü 25 Kasım-10 Aralık tarihleri arasını İnsan Hakları Haftası olarak ilan etmiştir.  Bu tarihler arasında  tüm dünyada “Kadına ve Kız Çocuklarına Yönelen Her Türlü Şiddetin ve Ayrımcılığın Önlenmesi”  konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan kampanya başlatılmıştır.

Bu yıl Özel Atayurt Anadolu/Fen Lisesi Genç Liderleri, Osmangazi Üniversitesi ile işbirliği yaparak kampanyaya destek vermiş, liseli gençlerin duyarlılık ve farkındalık kazanmış olduklarını ortaya koymuşlardır.

Kadına ve kız çocuklarına yönelik şiddete son vermek için "HARAKETE GEÇİN" ve "DÜNYAYI TURUNCUYA BOYAYALIM”  etkinliklerinin ilk aşamasında “BABALAR ve ÇOCUKLAR” sloganıyla  Atayurtlu Gençler bisiklet turu etkinliğini gerçekleştirmişlerdir.

Atayurtlu genç liderler, bisiklet turu etkinliği ile toplumsal farkındalık ve sosyal duyarlılık yaratmak için kent merkezinde pedallarını çevirmişlerdir.

Tüm Eskişehir halkını diğer etkinliklerimiz ile "Kadına ve Kız Çocuklarına Yönelik Her Türlü ŞİDDETE HAYIR" demeye ve “DÜNYAYI TURUNCUYA BOYAMAYA” davet ediyoruz.

Bu duyarlı davranışlarından dolayı Atayurtlu gençlere ve onlara yol gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.