FUTBOLDA DA ATAYURT FIRTINASI

18.01.2011

Okulumuz Öğretmenleri ve personeli tarafından oluşturulan kadroyla SÜREL IN SPORTS’un Düzenlediği kurumlar arası Halı saha Futbol turnuvasına katılan takımımız 2.ci oldu.
Sahada gösterdiği mücadele ile izleyenlerde hayranlık uyandıran takımımız grup maçlarının ardından yükseldiği çeyrek final maçında rakibi Roof Garden Otele büyük bir üstünlük sağladı ve yarı finale çıktı. Yarı finalde de rakibi  Özel Ümit Hastanesi zorlanmadan geçen ekibimiz finalde turnuvanın favori ismi ETİ ile karşı karşıya geldi. Ekibimiz, çekişmeli geçen maçın ardından son anda şampiyonluğu kaçırdı.
Atayurt ailesi olarak bir kez daha gururlanmamızı sağlayan futbol takımımızın kaptanı Beden Eğitimi Öğretmeni Seçkin YAMAN ‘’Bizler sahada ATAYURT LU olduğumuzun bilinci ile oynuyoruz. Bu da bize centilmenlik kuralları içinde terimizin son damlasına kadar mücadele edebilmek için büyük bir güç sağlıyor. Çünkü,ATAYURTLU olmanın cesur, özgüvenli, mücadeleci ve dürüst olmak demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Formamızda ATAYURT  amblemi oldukça, daha büyük başarılar için daha güçlü ve azimli olacağız’’ dedi.
Seçkin YAMAN,Uğur Erman TOPÇU, Bülent ÇITAK, Tolgahan AKIN, Ufuk SIKI, Mücahit ÖZTÜRK, Ahmet SARSILMAZ, Murat AKYALÇIN, Serdar BALTA, İbrahim UYAR’dan oluşan takımımız tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.