BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKTILAR VE ARTIK ŞAMPİYONLAR

06.05.2017

BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKTILAR VE ARTIK ŞAMPİYONLAR

Yarışmalar öğrencilere sunulan bir fırsattır atayurtta. Atayurt okullarında öğrenci kazanımlarını yapılandırırken gençlerin geleceklerine katkı sağlayacak ve önündeki tüm engelleri aşarak başarılı bir birey olmaları üzerine yapılanmıştır. Bu nedenle amaca giden yolda uluslar arası yarışmalar ve uluslar arası projeler öğrencilere bir fırsat olarak sunulur ve katılımları konusunda cesaretlendirilir.

 

Şampiyonların okulu olmak üstün bir emeğin sonucudur. Ancak her sonuç Atayurt Okullarında bir başlangıçtır. Çünkü başarmak ve başarılı kalmak her genç Atayurtlunun temel amacıdır.

Özel Atayurt Anadolu Fen Lisesi öğrencisi için matematiksel düşünce önemlidir. matematiğin felsefesi ile tanışan her öğrenci matematiğe karşı istekli ve çalışkandır. Her zaman matematik ile ilgili bir uğraş vardır. Bunların sadece bir kaçını sayabiliriz. Matematik ligi bu yıl 6.gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda şirince MATEMATİK KÖYÜ MATEMATİK KAMPI, ATLANTIC-PASIFIC MATEMATİK LİGİ, AMC, ULUSLAR ARASI KANGURU MATEMATİK YARIŞMASI VB.gibi birçok etkinlik ile matematik her zaman okul yaşantımızda vardır.

Yabancı dil kariyerimizde ve sosyal hayatımızın bir gereksinimidir. Atayurt okulları olarak yabancı dil kulübü MODEL UNITED NATIONS(MUN) PROGRAMLARI, ULUSLAR ARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI, YURTDIŞI CERN BİLİM MERKEZİ GEZİSİ, MICC, YURTDIŞI BİLİM MÜZELERİNE GEZİLER ile yabancı dili öğrencinin gereksinimi haline getirerek öğrenme isteği artırılmıştır.

Şampiyonluk geleceğin lider adayları için bir özgüven. Hep şampiyon kalmak kazanılmış büyük bir davranıştır. Bu nedenle biz Atayurtlu gençler olarak gururluyuz. Bugün şampiyonsak Atayurt okullarının vermiş olduğu emekle ilişkilidir.

XIII. Bilim Temelli Bilgi Olimpiyatlarına 14 ülke 13.986 öğrenci katılmıştır.

ÖZEL ATAYURT ANADOLU/FEN LİSESİ
13.BİLİM TEMELLİ BİLGİ YARIŞMASI
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

ÖĞRENCİNİN ADI

ÖĞRENCİNİN SINIFI

BRANŞ

DERECE

MELDA DOĞAN

FL 9 A

İNGİLİZCE

DÜNYA BİRİNCİSİ

ZEYNEP BÜŞRA BANAZ

FL 9 A

İNGİLİZCE

DÜNYA İKİNCİSİ

BENGİSU ERTÜRK

FL 9 A

İNGİLİZCE

DÜNYA İKİNCİSİ

UTKUBERK AYDIN

FL 10 A

İNGİLİZCE

DÜNYA İKİNCİSİ

DOĞA KAPTAN

AL 10 C

İNGİLİZCE

DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ

MURAT ATA AYDINBEYLİ

FL 11 B

COĞRAFYA

DÜNYA İKİNCİSİ

RAMAZAN ONUR ACAR

FL 9 A

MATEMATİK

DÜNYA İKİNCİSİ

ÖZDEN ÇIBIK

AL 10 B

ALMANCA

DÜNYA İKİNCİSİ