ATAYURT OKUL VELİ KURULU KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

09.12.2017

Özel Atayurt Okulları 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Veli Kurulu Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

09 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10.30’da yapılan Atayurt Okulları Veli Kurulu Koordinasyon Toplantısına İlkokul, Ortaokul ve Lise Okul Aile Birliği Başkanları, sınıf veli temsilcileri, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Atayurt Okulları Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK toplantıya katılan velilerimize hoş geldiniz diyerek katılımcılara teşekkür etti. Okulumuzun kuruluşundan bugüne kadar geçen süreyi kısaca özetledi. Okulumuzun eğitim sistemi, sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve sistemle ilgili yapılan yeniliklerden bahseden ERTÜRK, yeni ilkokul binamızın hizmete girmesiyle birlikte Milli Eğitim müfredatını işlerken, “sorgulayan, düşünen, araştıran, inceleyen, açık fikirli olmayı, risk almayı göze alan, bilgili, duyarlı, dengeli olmayı, iletişim kurmayı öğrenen ve dönüşümlü düşünebilen bireyler yetiştirmeyi ilke edinen PYP (İlk yıllar öğrenen profili) hakkında önemli bilgiler verdi. Daha sonra İlkokul Okul Aile Birliği Başkanı Lale Ayzeren, Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Nilgün DEMİRCAN ve Lise Okul Aile Birliği Başkanı Gülşen TOKAR’ı velilere tanıttı.

Okulumuz velilerinin ilkokul, ortaokul ve lisede uygulanan eğitim sistemleri, kulüp çalışmaları, etkinlikler, rehberlik hizmetleri ve yabancı dil uygulamaları hk. bilgi vermek üzere sırasıyla İlkokul Müdürü Baki CANGÜR, Okul Öncesi Eğitim Koordinatörü Ayşen PEKTAŞ, PYP Koordinatörü Melike ÖĞÜT, Müdür yardımcısı Tayfun İNAN konuşmalarını ve sunumlarını yaptılar. Daha sonra Ortaokul Müdürü Aysun CANBEKEN UYAR ve Yabancı Dil Zümre Başkanı Betül BARUTÇUOĞLU Ortaokul ile ilgili bilgiler verdiler.

Velilerimizin dikkatle izledikleri toplantıda Lise Müdürü Zevri BİNGÜL ve Müdür yardımcısı Ülker AYKAÇ, lisede akademik süreç, eğitim sistemimiz ve kulüp çalışmaları ile yurt içi geziler ve yurtdışı ziyaretler hakkında açıklamalarda bulundular.

Oldukça verimli geçen toplantıya zaman zaman velilerimiz de kendi görüş ve düşünceleriyle katkıda bulundular. Daha sonra veli, öğretmen ve misafirlerle birlikte yemeğe geçildi. Yemekten sonra her bölüm kendi velisiyle birlikte okulunda toplantıya geçtiler.