BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

18.12.2017

Atayurt Okulları olarak önemsediğimiz ve düzenli bir şekilde sürdürdüğümüz, çocuklarımızın geleceğine ışık olacak konukları davet ettiğimiz “Bir Başarı Hikayesi” söyleşi programında bu hafta Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ali Arslantaş’ı ağırladık.

Atayurt Anadolu/Fen Lisemizde zaten uzun süredir düzenli bir şekilde devam eden bu söyleşi programının ortaokul ayağını da başlatmış olmanın haklı gururunu yaşadık.

Prof.Dr.Ali Arslantaş’ın öz geçmişinin okunması ve “Beyaz Önlük” konuşmasını içeren video sunumuyla başlayan söyleşi yine Arslantaş’ın kendisine yöneltilen soruları büyük bir içtenlik ve titizlikle yanıtlamasıyla devam etti. Özellikle 8.sınıf öğrencilerimize yönelik başlatılan programa ilgi büyüktü.

Ali Arslantaş’ın çocukluğu, öğrenciliğindeki çalışma düzeni ve temposu, başarılı bir cerrah olma yolundaki adımları ve meslek hayatındaki başarıları en çok merak edilenler arasında yer aldı.

Söyleşi, Genel Müdürümüz Hikmet Ertürk’ün Ali Arslantaş’a plaketini takdim etmesiyle son buldu.

Atayurt Ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirten Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Arslantaş’ı ağırlamaktan bizler de büyük onur duyduk, keyif aldık.