ÖZEL ATAYURT ANADOLU/ FEN LİSESİ DÜNYA ŞAMPİYONU

20.07.2018

BAŞARI KÜRSÜSÜ SADECE BAŞARI İÇİN TER DÖKENLERİNDİR

ATAYURT ANADOLU/ FEN LİSESİ DÜNYA ŞAMPİYONU

ÖZEL ATAYURT ANADOLU/ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI BİLİM TEMELLİ BİLİM OLİMPİYATLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Rusya Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda, Atayurt 10. ve 11. sınıf öğrencileri İngilizce ve Almanca kategorilerinde altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazandı.

URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nın amacı, 9,10. ve 11. sınıf öğrencileri arasında Matematik, Coğrafya, Biyoloji, Türkçe, İngilizce ve Almanca'da öğrencilerin bilgi seviyesini tespit edip, en başarılı ve en iyi öğrencileri seçmektir. "URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'yla ülkelerin stratejik kaynak olarak gördüğü entellektüel yeteneklerin ortaya çıkarılması ve ilerleyen zaman içerisinde öğrencilerin köreltilmeden yetiştirilmesi hedeflenmektedir." Uluslararası Yarışma Komitesi (UOK)'nin sorumlu olduğu URFODU Bilgi Yarışması'nın organizasyon komitesinde Rusya Federasyonu, Türkiye CumhuriyetiUkraynaKazakistanBeyaz RusyaÇek CumhuriyetiBulgaristanPolonya, Tacikistan ve Almanya eğitim bakanlık uzmanları yer alıyor.

Uluslararası platformdaki başarı sıralamasında yer almamızı sağlayan öğrencilerimizi kutluyor. Eskişehir ve kurumumuz adına başarıları ile gurur duyuyoruz.

 

GELECEĞE DÖNÜK UMUTLARIZ ŞİMDİKİ GÜCÜMÜZÜN KAYNAĞIDIR…

ÖĞRENCİ ADI-SOYADI BRANŞ SINIF DERECE ÖDÜL
MELDA DOĞAN ALMANCA DALINDA 10 96 ALTIN MADALYA
ÖZDEN ÇIBIK ALMANCA DALINDA 11 92 GÜMÜŞ MADALYA
BERKE KURTÇU İNGİLİZCE DALINDA 10 90 BRONZ MADALYA
DENİZ YAHŞİ İNGİLİZCE DALINDA 10 90 BRONZ MADALYA
SILA DİREK İNGİLİZCE DALINDA 10 90 BRONZ MADALYA
EFE TOKAR İNGİLİZCE DALINDA 10 90 BRONZ MADALYA
MERT AYBAR İNGİLİZCE DALINDA 11 88 BRONZ MADALYA