ATAYURT EDINBURGH GENÇLİK ÖDÜL PROGRAMININ ZİRVESİNDE

04.12.2018

Edinburgh Gençlik Ödül Programı, 14-24 yaş aralığındaki gençlerin Fiziki, Beceri ve Toplumsal Hizmet konularındaki sorumluluk duygularını geliştirmelerini amaçlayan ve Birleşik Krallık okullarında yaygın şekilde uygulanan dünyaca kabul görünürlüğü olan seçkin bir ödül programıdır. Program Bronz, Gümüş ve Altın kategorilerinden oluşmakta ve kategoriye göre süresi belirlenmektedir.

Anadolu ve Fen Lisesi olarak bu nitelikli programa 2017 Ocak ayında dahil oldu. 1 Ödül Koordinatörü , 11 Ödül Lideri ve 5 Supervisor ile programı yürütecek güçlü bir kadromuz oluştu. Programın Bronz ve Gümüş kısımları başarı ile sürdürüldü. Program sonlarındaki her kategori için Macera ve Keşif Kamplarımız büyük bir özveri, takım çalışması ve istekle gerçekleşti.

Geldiğimiz noktada programın üst seviyede olumlu sonuçları da alınmaya başlanmıştır. 11. sınıfta öğrenim görmekte olan ve Gümüş etabını başarı ile bitiren 10 Öğrencimiz 7 Aralık 2018 günü İstanbul Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyünde gerçekleşecek olan Ulusal 20. Ödül törenine katılmaya hak kazanmıştır. Bu öğrencilerimiz ;

Kaan KAĞNICIOĞLU

Dilge Yılmaz

Aslı ATAMAN

Asude Eliz EROL

Damla KIRKIZ

Damla ÇITAK

Dicle Aslı BUĞAN

İlayda ÇELİK

Ramazan Onur ACAR

Şahin Kerem ÜSTÜNBAŞ

 

Törene, Bilkent Lisesi, Koç Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, Alman Lisesi, Şişli Terakki Lisesi, Gökkuşağı Koleji, Oğuz Kaan Koleji, Kadıköy Anadolu Lisesi, SEV Koleji gibi seçkin kurumların ödüle hak kazanan öğrencileri de katılacaktır.

 

Ayrıca; Bronz ödülü almaya hak kazanan 87 Öğrencimiz de Aralık ayı içerisinde Okulumuzda yapılacak bir törenle ödüllerini alacaklardır.