ŞAMPİYONLAR ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

25.01.2011

Eskişehir’de basketbol Atayurt Okulları ile büyümeye devam ediyor. Liseler Arası Genç Erkekler Final müsabakası uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek. Final maçı son saniyelerinde heyecanın doruğa çıktığı, nefeslerin tutulduğu anlara sahne oldu. Atayurtlular finalde erkekler Gelişim Kolejini 88-85, kızlarda ise Fatih Fen Lisesini 50-22 yenerek çifte zafere yürüdüler. Basketboldaki Atayurt’un şampiyonluk geleneği son 5 yıldaki gibi devam etti.

Böylece Atayurt Anadolu ve Fen Lisesi ülkenin en seçkin üniversitelerine her yıl  %91 ‘e varan lisansa yerleştirme başarısı göstermenin yanı sıra sosyal alanlarda ve sporda da rakip tanımadığını bir kez daha ilan etmiş oldu.

Şampiyon Genç Kız ve Erkek takımlarımız Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN’a final maçının pota filesini ve her iki maçın skorboardının fotoğraflarıyla hazırladıkları çerçeveyi makamında hediye ettiler. Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN da bu büyük başarıdan dolayı Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar BALTA’yı  ve Atayurtlu sporcuları teker teker tebrik ederek, başarılarından dolayı günün anısına birer armağan takdim etti.