ATAYURT’TA CUMHURİYET COŞKUSU

21.10.2019

Özel Atayurt Okulları, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 96. yılını, okul bahçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Şenliği ile kutladı.

 

Kurulduğu günden beri Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan, Cumhuriyetin sönmez bekçisi olmaya and içmiş olan Atayurt Okulları, 20 Ekim Pazar günü tüm öğretmen, öğrenci, veli ve personelin katılımıyla okul bahçesinde düzenledikleri şenlik ile, Cumhuriyetin 96. yılını kutlamak ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak  için bir araya geldi.

Tüm davetlilerin katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet yürüyüşü ile başlayan program, İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından konserler, şiir dinletileri ve oyunlarla devam etti.  Öğrencilerimizin Atatürk’e kendi el yazılarıyla yazmış oldukları mektuplar balonlarla gökyüzüne bırakıldı. Hep birlikte ellerinde Türk Bayrakları ile coşkulu bir şekilde 10.yıl marşı söylendi.
 

Veli, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarının hep birlikte gerçekleştirdiği coşkulu şenlik sona ererken daha nice 29 Ekim Cumhuriyet Şenliğinde beraber olmak dileklerimizle Atayurt Ailesi olarak teşekkür ederiz.