HARUN CAN İLE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

13.04.2020

Kriz ortamları yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar yaratırlar. Dünya başka birinin yaptığı şeyi yapmak için çok kalabalık…

( HARUN CAN )

 

Atayurt Anadolu/Fen Lisesi Rehberlik Birimi tarafından ‘Kariyer Planlama Çalışmaları ve Başarı Öyküsü’ kapsamında ‘online söyleşi’ düzenlendi. Gerçekleştirilen programda sesine filmlerden ve dizilerden alışık olduğumuz usta seslendirme sanatçısı ve oyuncu HARUN CAN Lise öğrencilerimizle bir araya geldi.

Atayurt ailesiyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek sözlerine başlayan konuğumuz, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığıyla ilgili başarı öyküsünü öğrencilerimizle paylaşan samimi ve içten anlatımıyla konuklarımızın beğenisini topladı. Öğrencilerimizin interaktif katılım sağladığı söyleşimizde hayata dair tecrübelerinden, seslendirdiği film ve dizilerden, okuduğu kitaplardan bahseden sanatçımız öğrencilerimize kitap ve film önerilerinde de bulundu.

Program sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan konuğumuz İçinde bulunduğumuz toplumsal süreci değerlendirip öğrencilerimize ‘kriz ortamları yeni fırsatlar ve yeni başlangıçlar yaratırlar. Dünya başka birinin yaptığı şeyi yapmak için çok kalabalık. Bu süreci iyi değerlendirmelisiniz .’ mesajını vererek,

Akıllı insanlar imkânsızlıkların çevresinden dolaşmayı bilir. Vazgeçmemeyi bilmek gerek . Umutlu olun ,karanlığa yenilmeyin .Hayal ettiğiniz şeyin peşinden gidin .’sözleriyle tamamladı.