ATAYURT ANADOLU VE FEN LİSESİ ONLİNE VELİ TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

25.04.2020

Bir ülkenin geleceği olan öğrencilerin yetiştirilmesi, eğitimi ve ihtiyaçlarının belirlenmesi ancak sağlıklı bir aile-okul işbirliği ile sağlanabilir. Atayurt okulları için nitelikli eğitimde aileler ile birlikte yol almak çok önemli bir yer tutmaktadır.Bu bilinçle hareket ederek COVID-19 salgını nedeniyle evlerimizde olduğumuz şu günlerde Atayurt Anadolu ve Fen Lisesi 2.Dönem veli toplantılarını Online olarak gerçekleştirdi.

Her sınıf için ayrı ayrı yapılan Toplantılarımızın açılış konuşmasını okul müdürümüz sayın E.Ülker Aykaç yaptı. Ardından müdür yardımcılarımız ,rehber öğretmenimiz ve sınıf öğretmenimiz eşliğinde devam eden toplantılarımızda velilerimiz ile tek tek görüşülerek öğrencilerimizin online eğitim süreçleri değerlendirildi.

Evde kaldıkları bu zaman zarfında sadece dersler değil okulumuzun etkinliklerinin öğrenciler üzerindeki olumlu etkileri konuşuldu. Velilerimiz Atayurt Okullarının şartlar ne olursa olsun hep başarıyla üstesinden geldiği bu durumdan dolayı memnuniyetlerini dile getirip teşekkürlerini sundular.