ATAYURT ANADOLU & FEN LİSESİ ROBERT KOLEJ MUN’DE (RCIMUN 2021)

15.04.2021

“By strengthening the three pillars of the United Nations - security, development and human rights - we can build a more peaceful, more prosperous and more just world for our succeeding generations.”

Ban Ki-moon

 Atayurt Anadolu & Fen Lisesi öğrencileri dört farklı delegasyon ile 10-13 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Robert Kolej Model Birleşmiş Milletler konferansına katılarak okullarını en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Küresel salgın nedeniyle çevirim içi olarak gerçekleştirilen konferans içinde bulunduğumuz koşullara çok uygun olan “Yeni Normal” teması ile delegelerle buluşmuştur. Öğrencilerimiz Cote d’Ivoire, Trinidad & Tobago, Equatorial Guinea ve Panama delegasyonlarını temsil etmiş ve konferansa olumlu katkılarda bulunmuşlardır.

RCIMUN 2021 konferansında okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor; bu süreçte MUN KULÜP etkinliklerini sonuna kadar destekleyen Atayurt Okulları Yönetimine, Atayurt Anadolu / Fen Lisesi idare heyetine ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.