ATAYURT İLKOKULU “GELECEKTE ÇOCUK OLSAM” YARIŞMA SERGİSİ

27.04.2021

Atayurt İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir resim yarışması düzenledi. "Gelecekte Çocuk Olsam" konulu resim yarışmamızın sonuçları 23 Nisan Cuma günü canlı bağlantı üzerinden öğrencilere duyuruldu.

Müdür Yardımcımız Melike ÖĞÜT, sınıf öğretmenlerimizden Hüsne SÜRÜCÜ ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Banu Kaynak AKSAKAL'dan oluşan jürimizin değerlendirmesi sonucunda;

1.sınıflar kategorisinde; 1/B sınıfından Ali Kaan ÜZÜMCÜ 3., 1/C sınıfından Gökçen BAŞAL 2., 1/D sınıfından Ezgi SÖNMEZ ise 1. oldu.

2. sınıflar kategorisinde 2/D sınıfından İlke TALŞIK 3., 2/D sınıfından Emir Hasan Koyuncu 2., ve yine 2 /D sınıfından Yağız YELBAŞI ise 1. oldu.

3. sınıflar kategorisinde; 3/D sınıfından Duru BOYDAĞ 3., 3/E sınıfından Berkay AKSOY 2. ve 3/D sınıfından Aras Rüzgar TEMTEK 1. oldu.

4. sınıflar kategorisinde; 4/B sınıfından Defne CANBAZ 3., yine 4/B sınıfından Yiğit Alp ÇINA 2. ve 4/D sınıfından Boray DOĞAN 1. oldu.

Derece alan öğrencilerimizin ödülleri 26 Nisan Pazartesi Günü adreslerine teslim edilerek özellikle çocuklar için zorlu geçen bu süreçte öğrencilerimiz için bir gülümsemeye, güzel bir anıya sebep olmak istedik. Hepsini bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarına yenilerini eklemelerini diliyoruz.

Yarışmaya katılan tüm resimlerin yer aldığı "Gelecekte Çocuk Olsam Yarışma Sergisi" online olarak tüm velilerimizin ziyaretine açılmıştır. Sergide yer alan tüm resimler için öğrencilerimize teşekkür ediyor ve sizleri aşağıdaki link üzerinden sergimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Sergimizi gezmek için tıklayınız