ATAYURT’LU GENÇLER ULUSLAR ARASI PLATFORMDA RAKİP TANIMIYOR

18.05.2021

ATAYURT ANADOLU/ FEN LİSESİ DÜNYA ŞAMPİYONU

BAŞARI KÜRSÜSÜ BAŞARI İÇİN TER DÖKENLERİNDİR........

 

Yarışmalar öğrencilere sunulan bir fırsattır atayurt’ta. Atayurt okullarında öğrenci kazanımlarını yapılandırırken gençlerin geleceklerine katkı sağlayacak ve önündeki tüm engelleri aşarak başarılı bir birey olmaları üzerine yapılanmıştır. Bu nedenle amaca giden yolda uluslar arası yarışmalar ve uluslar arası projeler öğrencilere bir fırsat olarak sunulur ve katılımları konusunda cesaretlendirilir.

Şampiyonların okulu olmak üstün bir emeğin sonucudur. Ancak her sonuç Atayurt Okullarında bir başlangıçtır. Çünkü başarmak ve başarılı kalmak her genç Atayurt’lunun temel amacıdır.

Rusya Federasyonu tarafından düzenlenen XVII. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Olimpiyatlarına, Atayurt Anadolu/Fen Lisesi Fizik, Matematik, Biyoloji ve Coğrafya kategorilerinde altın madalya almaya hak kazandı.

URFODU Bilim Temelleri Bilgi Olimpiyatlarının amacı 9.10. ve 11. sınıf öğrencileri arasında Matematik, Coğrafya, Biyoloji, Fizik, Kimya ve İngilizce'de öğrencilerin bilgi seviyesini tespit edip, en başarılı ve en iyi öğrencileri seçmektir. “URFODU Bilim Temelleri Bilgi Yarışması”yla ülkelerin stratejik kaynak olarak gördüğü entellektüel yeteneklerin ortaya çıkarılması ve ilerleyen zaman içerisinde öğrencilerin temel bilime ilgisinin güçlenmesini hedeflenmektedir.

Uluslararası Yarışma Komitesi (UOK)'nin sorumlu olduğu URFODU Bilgi Yarışması'nın organizasyon komitesinde Rusya Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti, Ukrayna, Kazakistan, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Polonya, Tacikistan ve Almanya eğitim bakanlık uzmanları yer almaktadır. Yarışmaya birçok ülkeden 659479 öğrenci, 2257 okul katılmıştır.

Şampiyonluk geleceğin lider adayları için bir özgüven. Hep şampiyon kalmak kazanılmış büyük bir davranıştı. Bu nedenle biz Atayurt’lu gençler olarak gururluyuz. Bugün şampiyonsak Atayurt okullarının vermiş olduğu emekle ilişkilidir.

 

Uluslararası platformdaki başarı sıralamasında yer almamızı sağlayan öğrencilerimizi kutluyor. Eskişehir ve kurumumuz adına başarıları ile gurur duyuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAŞARMAK İÇİN YOLA ÇIKTILAR VE ARTIK ŞAMPİYONLAR

 

 

 

 

 

 

 

Okul adına maksimum müracaat sayısı