2022 LGS BİRİNCİMİZ ESKİŞEHİR VALİMİZDEN ÖDÜLÜNÜ ALDI.

08.07.2022

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yapılmış olan LGS sınavı sonuçlarına göre Turkiye'de  yüzde 0,25 lik dilime giren Eskişehirli 26 öğrenci düzenlenen törenle Eskişehir Valisi Sayın Erol Ayyıldız'dan ödüllerini aldı.
Okulumuz öğrencilerinden 500 tam puan alarak LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ Arda Rüzgar ERGÖLEN ,ödülünü Vali Sayın Erol AYYILDIZ ve Milli Eğitim Müdürü Sayın Pervin TÖRE 'den alarak bizleri gururlandırdı.
Her bir dersi düzenli ve planlı bir şekilde çalışarak, belli bir soru sayısını yakaladığını, ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ederek ifade eden Rüzgar 'a hayatı boyunca bol şans diliyoruz.
Yüzde 0,25 'lik dilime girerek LGS sınavında üstün başarı gösteren diğer öğrencilerimiz Koray TÜREYEN ve Davut Taha EROĞLU 'da Eskişehir Valisi Erol AYYILDIZ tarafından ödüllendirildi.İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yapılan törende yer alan öğrencilerimiz başarılarıyla farklarını ortaya koydular.
Eskişehir 'de kalitenin adresi olan Atayurt Okulları yetiştirdiği nitelikli öğrencileriyle bir kez daha gurur duydu.
LGS sınavında üstün bir başarı grafiği yakalayan Atayurt Okulları olarak  öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.