ATAYURT ORTAOKULU GELENEKSEL YIL SONU “ÖDÜL KARTI TÖRENİ “

13.06.2024

Atayurt Ortaokulunda uzun yıllardır rehberlik birimimizin öğrenci motivasyonu sağlama amaçlı yürütmüş olduğu ÖDÜL KARTI SİSTEMİ öğrencilerimiz tarafından her yıl büyük ilgi ile karşılanmaktadır.

Dengeli ve doğru bir biçimde ,çocuğun yaşına ayrıca yaptığı davranışa uygun kullanılan ödüllerin çocuğun öğrenmesini kolaylaştırdığını belirten rehberlik birimimiz öğrencilerimize özel bir ödül töreni düzenledi.

 

Yıl boyunca yaptıkları her güzel işte ve elde ettikleri başarılarda , yerine getirmiş oldukları sorumluklarda öğretmenlerinden Ödül Kartı toplayan öğrencilerimiz şimdilerde topladıkları ödül kartlarının haklı gururunu yaşıyorlar. Öğrencilerimiz yıl boyu topladıkları ödül kartı sayısına göre farklı ödüller de elde ediyorlar. Bugün yapılan tören ile de en çok ödül kartı toplayan öğrencilerimize rehber öğretmenleri tarafından süpriz hediyeleri takdim edildi. Ayrıca her kademede “Ödül Kartı Rekortmeni” belirlenerek yılın ödül kartı toplama rekorunu kıran öğrencilerimize okul müdürümüz madalyalarını takarak tebrik etti .