ATAYURT OKULLARI’NDAN YENİ DÖNEME MERHABA

12.09.2011

Özel Atayurt Okulları, 2011-2012 Eğitim-Öğretim yılına 12.09.2011 tarihinde anasınıfı ve 1.sınıflar oryantasyon programıyla merhaba dedi. Yoğun bir katılımın olduğu oryantasyon programında okula yeni başlayan öğrenciler kadar velilerinin de heyecanlı olduğu gözlendi.

            Özel Atayurt Okulları Genel Müdürü Hikmet ERTÜRK’ün açılış konuşmasıyla başlayan oryantasyon programında, Atayurt Okullarına güvenerek göz bebeklerini emanet eden velilere teşekkür etti. ERTÜRK konuşmasında Atayurt Okullarının kurulduğu günden bu yana her alanda büyük başarılar elde ettiklerini, bu sene de OYP ve ÖSS’de rekor sayılabilecek bir başarı gösterdiklerini dile getirdi. ERTÜRK, yeni eğitim-öğretim yılıyla ilgili sağlık ve başarı dilekleri ile konuşmasını tamamladı. Sınıf listelerinin okunmasıyla birlikte öğrenciler öğretmenleriyle tanışmak için ilk kez sınıflarına geçtiler.

                         

Minik öğrenciler, resim, müzik, İngilizce ve bale gibi etkinliklere katılırken, veliler de okul rehberlik birimi tarafından gerçekleştirilen konferansa katıldılar. Okul Psikoloğu Aysun CANBEKEN UYAR tarafından verilen konferansta ailelerin çocuklarını okula alıştırırken dikkat etmesi gereken hususlar anlatıldı.  Atayurt Okulları ana sınıfı öğrencileri için kılık, kıyafet, servis ve okul kurallarıyla ilgili bilgiler verildi.

 Ayrıca 13 Eylül 2011 Salı gününden itibaren de 2.3.4. ve 5.sınıfların oryantasyon programı yapılacaktır.6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerimizin oryantasyon programı hafta boyunca devam edecek olup  öğrencilerimiz derslerine devam ederken velilerimiz de AKM’de Okul Müdürü tarafından bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.