24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ANEMON OTELDE ANLAMLI BİR TÖREN YAPILDI

24.11.2011

Özel Atayurt Okulları her yıl bin fidan dikerek kurduğu Atayurt Hatıra Ormanın üçüncüsünü bu yıl farklı bir projeyle oluşturmak istiyor.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Anemon otelde, Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AYATA’nın İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ŞENKUL’un, Atayurt Okulları Kurucu Temsilcisi Ahmet YALÇIN’ın  ve Genel Müdür Hikmet ERTÜRK ile Yardım Sevenler Derneği Temsilcileri, Atayurt Okulları,İş Eğitim ve Uygulama Okulu’nun öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı çok anlamlı bir tören yapıldı.

Atayurt Okulları Öğrencileri adına Selin AVCI, İş Uygulama Okulu Öğrencileri adına Şirin TAŞ yaptıkları konuşmalarda okullarını tanıttılar ve projelerini anlattılar.

Atayurt Okulları öğrencileri Toplumsal Sorumluluk projesini geliştirerek, bu yıl kendileri için bir adet, İş Eğitim Okulundaki öğrenci kardeşleri için de bir adet olmak üzere ikişer adet fidan dikerek “ ÖZEL KARDEŞ ORMANI”nı birlikte oluşturmaya karar verdiler. Anemon Otel Müdürü ve Atayurt Okulları Aile Birliği Başkanı Hatice YILDIRIM’ın başlattığı proje doğrultusunda birlikte hazırladıkları “Özel Kardeş Ormanı” çantaları misafirlere dağıtıldı. Milletvekilinin ve Milli Eğitim Müdürlerinin engellilerin eğitimi ile ilgili verdikleri detaylı bilgiden sonra davetlilere ikram verildi. Törene katılanlar öğrencilerin duyarlı davranışları karşısında onlarla gurur duyduklarını belirttiler.